Dizajn interijera

Dizajn interijera se odnosi na oblikovanje i poboljšanje prostora kako bi se stvorilo estetski ugodnije i funkcionalnije okruženje.

Kalkulator cijena dizajna interijera

Dizajn interijera [EUR]

1. Cijena preuređenja nekretnine za najam ili prodaju

Savjetovanje za preuređenje nekretnine za prodaju ili najam (namještaj, boje, dekor…) bez izrade tlocrta i 3D vizualizacije.
m2
€ / m2

2. Cijena izrade tlocrtnog rješenja

Izrada tlocrtnog rješenja postojećeg stanja uključuje konstrukcijska rješenja za organizaciju prostora prema potrebama korisnika. Obuhvaća izradu 2-3 varijante rješenja s dispozicijom namještaja i potrebne opreme.
m2
€ / m2

3. Cijena izrade idejnog rješenja

Izrada idejnog rješenja uključuje sve komponente tlocrtnog rješenja, te razrada svakog prostornog dijela (presjeci prostorije s detaljnim pogledima na stolarske elemente u prostoru npr. kuhinja, garderobni ormari, tv kompozicije i sl.), prijedlog pozicije rasvjete, izrada 3D modela prostora, izrada 3D vizualizacije prostora (renderi).
m2
€ / m2

4. Cijena izrade izvedbenog projekta interijera

Izrada izvedbenog projekta interijera sadrži sve komponente idejnog rješenja, detaljne razrade troškovnika s opisom konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracije, izrađuju se nacrti za namještaj po mjeri, nacrti pozicioniranja podnih i zidnih obloga (nacrt postave parketa i keramike), uvođenje u projekt i nacrte izvođača radova, te nadzor radova.
m2
€ / m2

Sveukupno

Napomena: Cijene su isključivo informativne (bez PDV-a) i ne mogu se koristiti u druge svrhe.


Dizajn interijera

Dizajn interijera je umjetnost oblikovanja i poboljšanja prostora kako bi se stvorilo estetski ugodnije i funkcionalnije okruženje. Što se tiče cijene, brojni su čimbenici koji utječu na cijene uređenja interijera, a to su složenost tlocrta, idejno rješenje, odabir materijala i boja, komada namještaja i 3d vizualizacija. Na najosnovnijoj razini, usluga dizajnera interijera se odnosi na izradu idejnog rješenja i kupnju namještaja – to se obično naplaćuje po satu ili kao fiksna naknada. Troškovi također mogu uključivati sve dodatne usluge poput nabave materijala ili izrade komada namještaja po narudžbi. Kada se radi o cijeni projekta uređenja interijera, obično su u cjeniku iskazani troškovi rada i troškovi materijala. Troškovi rada pokrivaju sve, od konzultacija s dizajnerima, izrade tlocrta i 3D vizualizacija, nadzor ugradnje opreme i namještaja itd., dok materijalni troškovi uključuju sav namještaj poput namještaja, tekstila i dodataka, kao i završne boje ili tapete.