Cjenici

Cijene građevinskih radova su informativnog karaktera (bez pdv) i ne predstavljaju ponudu u smislu Zakona o obveznim odnosima. Konačne cijene radova i usluga potrebno je dogovoriti s izvođačem radova.

Na troskovnik.net pronaći ćete cijene građevinskih radova. Poznavanje cijena građevinskih radova olakšat će vam proces gradnje kuće i adaptacije stana. Jednostavan i funkcionalan izgled internetske stranice omogućit će vam da se brzo upoznate s vrstama građevinskih radova i cijenama koje su uključene u kalkulatore cijena gradnje krova, cijena zidanja, cijena betoniranja, cijena bojanja, cijena fasade, cijena vodoinstalaterskih radova, cjenik električarskih radova i dr.

Znamo da su troškovi gradnje kuće i adaptacije stana jedan od najvažnijih čimbenika koji određuje ulaganje u vlastiti dom. Kako bismo pojednostavili razumijevanje cijena radova, pripremili smo jednostavne kalkulatore cijena građevinskih radova.

Kako rade kalkulatori građevinskih radova? Prvo izaberite vrstu radova, zatim unesite količinu i u samo nekoliko trenutaka kalkulator će vam dati procjenu cijene odabrane vrste radova! Predložene cijene građevinskih radova možete promijeniti i prilagoditi vlastitim potrebama i očekivanjima.

Osim pojedinačnih kalkulatora građevinskih radova, na troskovnik.net ćete pronaći jedinstvene kalkulatore gradnje i adaptacije. To su kalkulator gradnje kuće, adaptacije stana i uređenja okućnice. Korištenje kalkulatora ne zahtijeva prethodno znanje – dovoljno je slijediti redoslijed radova u kalkulatoru te unijeti količine i odabrati završne materijale. Jednostavno procijenite troškove gradnje i adaptacije – korak po korak.

Vrijedi zapamtiti da je kalkulator građevinskih radova samo približan alat – omogućava vam procijeniti potrebna ulaganja. Konačni trošak bit će poznat tek po detaljnoj procjeni projekta gradnje i adaptacije od strane majstora odnosno izvođača radova. Izgraditi vlastiti dom ne mora biti neostvariv san – mi pomažemo da ga ostvarite!