Kalkulatori cijene

Prizmenica

Gradnja prizemne kuće podrazumijeva izgradnju prizemlja i krovišta. Cijena gradnje prizemnice je ekonomična obzirom da se prizemnica odlikuje jednostavnim dizajnom, što omogućuju brzu izgradnju. Ako je zemljište usko, više prostora donosi gradnja prizemnice s podrumom.

Kuća s potkrovljem

Gradnja kuće s potkrovljem omogućava dodatni stambeni prostor u potkrovlju. U usporedbi s prizemnicom, cijena gradnje kuće s potkrovljem može biti viša obzirom na veći utrošak materijala, izvedbu stepenica za potkrovlje i sl. Dodatni komfor postiže se izgradnjom podruma.

Kuća na kat

Gradnja kuće katnice podrazumijeva prostranu i komfornu kuću koja omogućava najvišu razinu udobnosti na dvije pune etaže. Krovište je moguće izvesti u ravnoj i kosoj izvedbi. Cijena gradnje kuće na kat s podrumom je najviša u usporedbi s drugim tipovima kuća.

Kuhinja

Adaptacija kuhinje – izračunajte troškove postave keramičkih pločica, izrade kuhinjskog namještaja, nabave kuhinjskih aparata i ostale kuhinjske opreme.

Dnevna soba

Dnevna soba

Adaptacija dnevnog boravka – izračunajte troškove uređenja poda, zidova, namještaja za sjedenje te audio video opreme.

Kupaonica

Adaptacija kupaonice – izračunajte troškove postave keramičkih pločica, izrade glazure, instalaterskih radova te montaže sanitarija.

Spavaća soba

Adaptacija spavaće sobe – izračunajte troškove uređenja poda, zidova, namještaja za spavaću sobu, dekoracija i rasvjete.

Hodnik

Adaptacija predsoblja – izračunajte troškove uređenja poda, zidova i namještaja za odlaganje odjeće i obuće.

Renoviranje stana

Kompletna adaptacija kuće, stana – izračunajte troškove uređenja podova, zidova, instalacija, stolarije.

Vrt

Vrt

Uređenje vrta – izračunajte troškove izrade travnjaka, izrade sustava za navodnjavanje, sadnje stabala, voćki, zelenila i ruža, izrade septičke jame te nabavu vrtih alata i strojeva.

Okućnica

Uređenje dvorišta – izračunajte troškove postavljanja betonskih kocki i rubnjaka, izradu temelja za ogradu kao i izradu ograde i dvorišnih vrata sa ugradnjom motora te izradu bazena.

Terasa

Uređenje terase – izračunajte troškove izrade temelja za terasu, izrade podne obloge za terasu, izrade nadstrešnice te nabavu vrtnog namještaja i opreme za slobodno vrijeme.

Izbornik