Oglašavanje na Troškovnik.net

Troskovnik.net je centralno mjesto za procjenu troškova gradnje i opremanja doma. Neposredno prije početka gradnje potencijalni klijenti dolaze na Troskovnik.net i procjenjuju troškove gradnje, adaptacije i uređenja doma putem kalkulatora građevinskih radova. Troskovnik.net posjećuju korisnici koji trebaju građevinske usluge pa je stoga idealan za: stjecanje novih klijenata, promociju tvrtke, proizvoda i usluga.

Oglašavanjem na Troškovnik.net dobivate:

  • Profilirani promet – preko 50.000 korisnika mjesečno (Google Analytics, siječanj 2021.) zainteresiranih za gradnju kuće, adaptaciju stana i uređenje okućnice
  • Predstavljanje Vaše tvrtke u kalkulatoru u kojem korisnik izračunava troškove
  • Tematsko predstavljanje Vaših proizvoda u kalkulatoru kroz sponzorirane linkove (npr. vezani uz kupaonicu, kuhinju, podove, vrata i dr.)
  • Predstavljanje Vaše ponude kroz objavu sponzoriranog članka

U nastavku su prikazani mogući načini oglašavanja.

Upoznajte nove klijente

Osigurajte stalni pristup novim klijentima uz minimiziranje troškova i pritom proširite poslovanje. Pridružite se drugim tvrtkama i počnite primati upite klijenata koji trebaju vaše proizvode i usluge.

Kliknite za više informacija→

Poboljšajte prodaju

Imate nove proizvode, akcijske cijene popularnih proizvoda za gradnju i opremanje doma, ali klijenti ne dolaze do vas? Istaknite vašu ponudu na Troskovnik.net i postanite vidljvi klijentima koji trebaju upravo ono što vi nudite.

Kliknite za više informacija→

Osnažite svoj brend

Ako želite dodatno usmjeriti pažnju klijenata na vašu tvrtku, predstavite zanimljive činjenice o vašoj ponudi i podijelite korisne savjete objavom članka na Troskovnik.net. Povežite se s potencijalnim klijentima.

Kliknite za više informacija→

Niste sigurni što odabrati?