Klimatizacija

Klimatizacija omogućava zagrijavanje odnosno rashlađivanje prostorija. U primjeni su najčešće split-sustav klima uređaji – sastoje se od dva osnovna dijela, vanjske i unutarnje jedinice.

cijena montaže klima uređaja

Kalkulator cijena montaže klime

Klimatizacija [EUR]

1. Cijena montaže klima uređaja (mono)

Montaža klima uređaja snage do 4,9 kW - 1 zidne ili podne unutarnje i 1 vanjske jedinice na visini do 3m s uključena 3m instalacije. Klima uređaj u režiji investitora.
kom
€ / kom

2. Cijena montaže klima uređaja (dual)

Montaža klima uređaja - 2 zidne ili podne unutarnje i 1 vanjske jedinice na visini do 3m s uključena 3m instalacije. Klima uređaj u režiji investitora.
kom
€ / kom

3. Cijena montaže klima uređaja (trijal)

Montaža klima uređaja - 3 zidne ili podne unutarnje i 1 vanjske jedinice na visini do 3m s uključena 3m instalacije. Klima uređaj u režiji investitora.
kom
€ / kom

4. Cijena montaže klima uređaja (quadral)

Montaža klima uređaja - 4 zidne ili podne unutarnje i 1 vanjske jedinice na visini do 3m s uključena 3m instalacije. Klima uređaj u režiji investitora.
kom
€ / kom

5. Cijena demontaže klima uređaja

Demontaža mono split klima uređaja. U cijenu je uključena demontaža bez zbrinjavanja.
kom
€ / kom

6. Cijena servisa klima uređaja

Godišnji servis mono split klima uređaja. U cijenu je uključen rad i materijal.
kom
€ / kom

Sveukupno

Napomena: Cijene su isključivo informativne (bez PDV-a) i ne mogu se koristiti u druge svrhe.


Klimatizacija

Klimatizacija omogućava zagrijavanje odnosno rashlađivanje prostorija. U primjeni su najčešće split-sustav klima uređaji – sastoje se od dva osnovna dijela, vanjske i unutarnje jedinice. Mono split klima uređaji sastoje se od dvije odvojene jedinice – unutarnje koja se postavlja na zid prostorije koja se želi klimatizirati i vanjske jedinice sa kompresorom. Multi split klima uređaji se sastoje od dvije ili više unutarnjih jedinica (neovisnih) koje se spajaju na jednu vanjsku jedinicu. Klimatizacija omogućava najpovoljniji režim klime u prostoru tijekom cijele godine bez obzira na vanjsku temperaturu. Troškove montaže klima uređaja procijenite pomoću kalkulatora cijena klimatizacije.