Parklio – pametna parking barijera

1.194
pametna parking barijera

Potrebna vam je parking barijera? Želite upravljati parking barijerom putem vašeg pametnog telefona? Rješenje je Parklio – pametna parking barijera koja štiti vaše parking mjesto.

Što je Parklio?

Parklio je pametna parking barijera koja štiti parking mjesto i omogućava dijeljenje ključa među korisnicima u vremenskom intervalu definiranom od strane vlasnika koristeći Parklio mobilnu aplikaciju.

Jednostavna instalacija

Instalacija Parklio barijere je izrazito jednostavna i traje manje od 5 minuta, sve što trebate napraviti je pričvrstiti Parklio barijeru za tlo sa vijcima koji dolaze u pakiranju s barijerom.

Solarno punjenje

Barijera sadrži solarne ćelije koje omogućavaju napajanje putem sunčeve energije te može izdržati do 6 mjeseci na jednom punjenju, kada se baterija isprazni jednostavno je izvadite iz barijere i napunite s punjačem koji dolazi u pakiranju s barijerom i spremni ste za novih 6 mjeseci.

Otporna na vremenske uvjete

Barijera i svi njeni dijelovi su dizajnirani da izdrže sve vremenske uvjete kao što su kiša, snijeg i temperatura između -20°C do 60°C.

Kućište od nehrđajućeg čelika

Kućište od nehrđajućeg čelika debljine 3mm omogućava barijeri da izdrži pritisak od 6 tona iako je čitava barijera teška samo 14 kg. Barijera je otporna na bilo koji oblik vandalizma.

Automatsko zatvaranje

Senzori u barijeri će svaki put detektirati odlazak vozila i barijera će se automatski zatvoriti, omogućavajući krajnjem korisniku bezbrižno korištenje.

Više informacija o samom proizvodu možete saznati na web stranici www.parklio.com

Promo članak, Foto: Parklio

Nastavite čitati

Nije pronađen nijedan rezultat.

Možda će Vas zanimati