Podopolagački radovi

Podopolagački radovi se odnose na postavu raznih vrsta podnih obloga na ravne i kose podove.

podovi od epoksidne smole

Kalkulator cijena podopolagačkih radova

Podopologačaki radovi [EUR]

1. Cijena niveliranja poda

Izvedba izravnavajućeg sloja masom za izravnanje 3 mm debljine, uz primjenu odgovarajućeg predpremaza, na čvrstom, očišćenom i suhom cementnom estrihu. U cijenu uključen rad i materijal.
m2
€ / m2

2. Cijena postavljanja PVC i vinil podne obloge

Polaganje PVC i vinil podne obloge na pripremljenu podlogu ljepljenjem. U cijenu je uključeno ljepilo i rad, a podna obloga je u režiji investitora.
m2
€ / m2

3. Cijena postavljanja linoleuma

Postava elastične podne obloge od linoleuma ljepljenjem. U cijenu je uključeno ljepilo i rad, a linoleum je u režiji investitora.
m2
€ / m2

4. Cijena postavljanja epoksi i poliuretanskog poda

Izvedba obojenog dvokomponentnog samonivelirajućeg epoksi i poliuretanskog poda, debljine sloja na pripremljenu podlogu. Izvedba poda uključuje 3 faze rada: impregniranje podloge, izlijevanje mase i posipavanje listića te završno lakiranje. U cijenu uključen rad i materijal.
m2
€ / m2

5. Cijena postavljanja tapisona

Polaganje tapisona na pripremljenu podlogu ljepljenjem. U cijenu uključeno ljepilo i rad, a tapison je u režiji investitora.
m2
€ / m2

6. Cijena postavljanja gume

Polaganje gume debljine 3 mm na pripremljenu podlogu ljepljenjem. U cijenu je uključeno ljepilo i rad, a guma je u režiji investitora.
m2
€ / m2

7. Cijena postavljanja sokla

Postavljanje sokla (drvo/pvc) visine do 8 cm. U cijenu je uključen samo rad, a lajsne su u režiji investitora.
m2
€ / m2

8. Cijena postavljanja kutnih lajsni

Postavljanje kutnih lajsni ljepljenjem na spoju poda i zida. U cijenu je uključen rad, a lajsne su u režiji investitora.
m1
€ / m1

9. Cijena opločenja kulir pločama

Popločavanje podova i staza betonskim pločama 40x40x5 cm na sloju pijeska debljine 4 cm sa zalivanjem spojnica cementnim mortom. U cijenu uključen vezni materijal i rad, a betonske ploče u režiji investitora.
m2
€ / m2

Sveukupno

Napomena: Cijene su isključivo informativne (bez PDV-a) i ne mogu se koristiti u druge svrhe.


Podopolagački radovi

Podopolagački radovi odnose se na postavu raznih vrsta podnih obloga na ravne i kose podove. Ovisno o namjeni prostorije, najčešće se koristi drvene podne obloge, PVC i vinil podovi, tepisi te razne vrste smola – epoksi i poliuretanski podovi. Završni materijali trebaju biti otporni na habanje i lako se održavati čistima. Pravilno polaganje podne obloge započinje temeljitim čišćenjem i izravnavanjem površine na koju se postavlja. Cijene podopolagačkih radova ovise o pripremi podloge, kvaliteti korištenih završnih materijala te načinu izvedbe radova. Troškove postave podne obloge procijenite unosom količine u kalkulator cijena podopolagačkih radova.